Algemeen

Doelstellingen
ADP-Bijscholingen is de nieuwe vlag waarmee André De Paepe zijn expertise aanbiedt.

Uw medewerkers moeten rendabel blijven, dus u zoekt bijscholing?
U bent veeleisend want de investering in de bijscholing van uw medewerkers moet vanaf de eerste keer raak zijn.
Ga dan voor kwaliteit!
Werk dus met de onafhankelijke bijscholingsorganisatie van André De Paepe.


VIPS vereisen VIP-opleiding
Bedrijven stellen soms kennistekorten bij afgestudeerde jongeren vast: deze zijn dan onvoldoende vertrouwd met de in het bedrijf aanwezige technieken of moeten bijgeschoold in een aantal niet-technische vaardigheden. Ook de ervaren technisch geschoolden mogen nooit nalaten hun kennis aan te vullen. Ze mogen zeker niet stagneren op het niveau van “de schoolverlater van x-jaren geleden”, want ook hier geldt “stilstaan = achteruitgaan”. De techniek wacht ook niet met zich verder te ontwikkelen!
Met een gevarieerd aanbod van bijscholingsmogelijkheden wil ADP-Bijscholingen bedrijven op een praktijkgerichte wijze helpen om steeds kwaliteitsvollere producten en diensten af te leveren aan hun klanten.

André De Paepe is gespecialiseerd in advies en organiseren van praktijkgerichte bijscholingen. Hij is de bezieler van bijscholingen die een meetbaar resultaat opleveren.

ADP-Bijscholingen is een onafhankelijke bijscholingsorganisatie die samenwerkt met kwalitatieve topdocenten die op freelancebasis worden ingeschakeld. André De Paepe staat in voor leiding, coördinatie en kwaliteitsborging. Auteursrechten van de gegeven cursussen berusten bij de docenten of bij de bedrijven die zij vertegenwoordigen, waaronder Associatie voor Biofeedback en Zelfregulatie, DIRKSEN Opleidingen, J.VAN HEMELEN- Keuringsorganisme, KEURTECH, KLUWER Opleidingen, PumpSupport, enz…


Starten vanuit jaren ervaring.
Uit passie voor kwaliteitsvolle bijscholingen voor technici is André De Paepe in 1975 gestart en deze passie heeft zich steeds verder ontwikkeld. André De Paepe gaf de eerste avondcursus Bedrijfselektronica voor de Nederlandse Technische School, NTS, Amsterdam in vervanging van de door technische leraars gegeven opleidingen. Dat was meteen een groot succes! Grote en kleine bedrijven, instellingen en openbare besturen volgden deze cursussen. Bijscholing “Moderne Technieken” was gestart. Daarna bezielde hij vele jaren, en onder diverse structuren, tal van technische en managementcursussen. Tot hij in 2010 op eigen vleugels verder ging, samen met een groep specialisten/docenten die graag en enthousiast bereid zijn hun ervaringen te delen.

Cursuskwaliteitskenmerken, Referenties, André DE PAEPE:

 • was belast met uitvoeren van het deel processtechnieken in het eerste automatiseringsproject bij AGFA-GEVAERT, voor de productie van filmonderlaag, en daarna met de bijscholingen over de daarbij toegepaste nieuwe technieken, zowel in de Vlaamse vestigingen alsook voor de Technische Diensten van de buitenlandse filialen.
 • coördineerde en realiseerde 10 cursusmodules voor het Belgisch Instituut voor Regeltechniek en Automatisering, BIRA-KVIV, de synthesecursussen Moderne Instrumentatietechnieken (MIT- reeks).
  gaf les in de avondleergangen Elektronica, korte en lange cyclus van 1964 tot 1998, in Technicum Londenstraat Antwerpen
 • ontwierp als voorzitter van de werkgroep opleiding bij BIRA een basisgids voor opleidingen Meet- & Regeltechniek voor het middelbaar technisch onderwijs
 • nam het initiatief voor praktijkgerichte bijscholingen te Antwerpen op 13 januari 1975 op basis van een prachtig concept van de NTS, met als kwaliteitskenmerken:
  • docenten uit de praktijk,
  • coherente Nederlandstalige cursussen,
  • follow-up van de vorderingen bij de cursisten
  • merkneutraal,

Hetgeen, na 35 jaar, nog steeds een trendsettend concept is in het Vlaamse bijscholingslandschap. Specialisten hebben daar een naam voor: Topkwaliteit!


Coördinaten en Werkgebieden
Zowel “ADP-Bijscholingen” als “123koelcertificatie” zijn handelsmerken van bvba Bijscholing & Training- Consult, (opgericht 2002) te Edegem, BE 0477 359 764, telefoon: 03 448 11 19. We houden U graag op de hoogte van onze nieuwe initiatieven, stuur uw mailadres door aan: ADP (at) ADP-Bijscholingen.be

ADP-Bijscholingen heeft als specialisaties: TECHNIEK en MANAGEMENT,
De expertise in voorbereidingscursussen koelcertificatie- examens kan u vinden onder website 123koelcertificatie.be

Er worden zowel open (zie startdatalijst) als incompany- opleidingen georganiseerd.

Samengevat
Voor uw bijscholingsplanning en voor concrete bijscholingen een beroep doen op ADP-Bijscholingen resulteert altijd in winst!
Technici worden bij ADP-Bijscholingen als echte VIPS behandeld. Technici zijn in feite VIPS, omdat ze constant waarde creëren voor hun bedrijf of instelling.

Vakdeskundigheid wordt ook uw kracht! Daar werkt ADP-Bijscholingen graag aan mee.

ADP-Bijscholingen = KWALITEIT + ERVARING + DIENSTBETOON = Topkwaliteit!