Moderne visie op Vacuümtechniek

Inhoud

In de cursus TMV komen volgende topics aan bod

– de fysische grondslagen van vacuümopstellingen
– alle soorten voor- en hoogvacuümpompen
– vacuümmeters en restgas- analyse
– de werking van lekzoekers
– onderhoudsrichtlijnen

Vraag gedetailleerde INHOUD

TMV geeft een totaalvisie op het gespecialiseerde vakgebied vacuüm dat steeds meer toepassingen vindt.

Met enige vooropleiding op gebied van fysica ( technicus, bachelor, ing, ir) is deze cursus voor iedereen te volgen die geïnteresseerd is.

U ontvangt een exemplaar van de NIEUWE cursus ( Auteursrechten: docent ) waardoor u alle informatie uit de cursus in uw verdere loopbaan zal kunnen benutten als leidraad bij de keuze of het onderhoud van vacuüminstallaties.
De juiste vragen zal u na de cursus kunnen stellen aan uw leveranciers en overleg met specialisten zal op het juiste niveau kunnen gebeuren.

Docent houdt zich permanent op de hoogte van vacuümtoepassingen in bedrijven en instellingen. Daar geniet U als cursist dan ook van natuurlijk!. Theo MULDER is een gewaardeerde opvolger van de pioniers docenten vacuüm. Hij heeft zeer grote ervaring in de materie en ook in het lesgeven!

Speciale vragen mag u doorsturen samen met uw aanmelding, zodat de docent het antwoord zeker in zijn lessen zal verwerken. Vraag referenties, over de vorige vacuümcursussen die ik georganiseerd heb, via adp@adp-bijscholingen.be of 0496 10 12 19 André DE PAEPE, organisator

U zal op dezelfde hoogte kunnen overleggen met Uw leveranciers na deze unieke cursus, waardoor U op deskundige en ONAFHANKELIJKE wijze, de juiste keuze kan maken van de apparatuur en de processen die in Uw bedrijf nodig zijn..

Hiermee is veel geld te besparen in de bedrijven door de meest optimale keuze van de vacuüminstallatie voor Uw toepassing.

Deze cursus is door ADP-Bijscholingen reeds meer dan 50 keer georganiseerd! U is dus zeker geen proefkonijn, en zal daardoor zeker van een kwaliteitsvolle cursus genieten.
U bouwt hiermee aan Uw toekomst want een minderheid kent vacuümtechniek en er komen steeds meer toepassingsgebieden. INVESTEER IN UZELF dwz IN UW TOEKOMST

KMO’ s genieten van een forse sponsoring door Vlaanderen dank zij onze
ERKENNING DV O 109 627 voor KMO-portefeuille: U krijgt 30% korting op de cursuskosten.
Netto kost = 1.250 x 70%= 875,00 EUR voor 4 dagen coaching in dit specialistisch domein

.NIEUWS:
Dr Martin HINOUL, ONZE ALLEREERSTE DOCENT Vacuüm, die nog steeds zeer actief is om wetenschappers van hoog niveau in de spits- technologische wetenschappelijke wereld hun weg te doen vinden, sprak ik onlangs
Hij sprak me over zijn laatste boek DE EXPANSIE VAN CHINA van toen naar nu en morgen uitg GOMPËL & SVACINA

Hij kent Silicon Valley zeer goed en alle kenniseconomieregio’s bracht hij in beeld in zijn boek “DE ECONOMISCHE TOEKOMST” . Aanbevolen!
Zeer enthousiaste en mooie toekomstvisie die Martin HINOUL wereldwijd uitdraagt vanuit het Leuvense Research en Development . Leuven Dit centrum staat op plaats nr 5 in de ranking van de beste onderzoekscentra ter wereld.

Martin HINOUL komt regelmatig naar Antwerpen om zijn ervaring in de vacuümwereld mee te delen.

Martin was onze allereerste docent Vacuüm in de jaren 80.
De start van een reeks van meer dan 50 cursussen.

Martin is echte bruggenbouwer maar ook een kritische waarnemer tegenover de amorfe politieke (on)wil in Europa om volop in te zetten op toekomstgerichte economische sectoren want daar volgen de jobs uit.
Een belangrijk deel van de wereld zet daar WEL volop op in..

Lees ook zijn boek over de Nobelprijswinnaars “GENIALE GEESTEN.”
Stuur me mailtje,dan bezorg ik u de bestelgegevens van al zijn boeken .
adp@adp-bijscholingen.be

Ik hoop U te mogen verwelkomen op deze Cursus TMV op vr 28/04/2023 14uur te Wommelgem

AANMELDEN is eerste stap. Ik bezorg U UITNODIGING en wegwijzer naar de cursusplaats..

TER info > In Nederland staat deze gespecialiseerde cursus veel hoger geprijsd en onze docent weet daar niet waar eerst gaan les geven.

Theo MULDER geeft zeer frekwent les bij ASML Het grootste Lithografisch bedrijf ter wereld.

Onze oud cursisten die ik onlangs belde waren enthousiast over de verworven inzichten die ze al volop konden toepassen ten dienste van hun bedrijf.

AANPAKKEN HELPT!

Bijscholen= INVESTEREN IN UZELF.

Succes met Uw vakmanschap.

Startdatum

vr 28/04/2023

Duur

4 dagen vr 28/04 + 3 volgende vrijdagen

PLAATS

Wommelgem

Kosten

€ 1.250,00

Print