Onderhoudsbeheer voor Leidinggevenden

Inhoud

Na de kennismaking met de docent en de mede- cursisten begint deze driedaagse cursus met een korte introductie van het fenomeen Onderhoud

Vervolgens wordt er aandacht besteed aan de basis begrippen, methodes en procedures die niet alleen inzicht in het onderhoud geven maar de gereedschappen aanreiken om het onderhoud bestuurbaar te maken.
Uitgebreid aandacht zal besteed worden aan de verschillende organisatievormen en de plaats van de onderhoudsafdeling in de totale organisatie. Via de onderhoudsbalans zullen zowel de kosten als de opbrengsten van het onderhoud inzichtelijk gemaakt worden.
Vanzelfsprekend komt ook de planning van het onderhoud, met daarbij ook de inkoop en het materiaal- en magazijnbeheer. Het uitbesteden van onderhoud als oplossing voor het opvangen van pieken in het werkaanbod, maar ook bij het uitvoeren van specialistische, weinig voorkomende, werkzaamheden. Daarnaast worden de basisbegrippen van projectmanagement en de aanpak van projecten besproken. Alsook het belang van een goede communicatie en het werken in teamverband.

Bij al de te behandelen onderwerpen zal vanwege de deelnemers een interactieve houding verwacht worden. Dit zal leiden tot het uitwisselen van ervaringen vanuit de verschillende disciplines. Dit wordt als een extra toegevoegde waarde bij de cursus MOB, Onderhoudsbeheer voor leidinggevenden, ervaren door de deelnemers.

We organiseren deze driedaagse MOB Onderhoudsbeheer voor Leidinggevenden in “verschoven dag” -systeem dwz vanaf 13u30 tot 19u30 . Voordeel : GEEN VERKEERSPROBLEMEN, bij het komen en naar huis gaan. Bovendien: nog een halve dag op het werk! Blijkt een succesformule voor mensen die vooruit willen.

KMO’ s betalen slechts 60%
KMO’s genieten 40% reductie door onze erkenning KMO-portefeuille Vlaanderen

Startdatum

ma 15/05/2017

Duur

3 dagen

PLAATS

Antwerpen

Kosten

€ 1.180,00

Print