Stressbeheersing, Stressonderzoek algemene situering

Inhoud

Nicole Vandeweghe is een ervaren docente en ze ontwikkelde in haar recentste boek “Vreugdevol werken” een thema dat uiterst actueel is. (Zie bvb het alarmerend bericht: Stress kost bedrijven 13 miljard per jaar! in de krant van vrijdag 19-02-2010)

Er is op dit moment echt nood aan een nieuwe visie op werk en leven. Teveel mensen raken de greep op hun leven kwijt en dat moet zoveel mogelijk voorkomen worden omdat het niet goed is voor mens én maatschappij. De rol van Vertrouwenspersoon wordt er niet eenvoudiger door.

Alle oud-cursisten blikken dankbaar terug op haar inspirerende wijze van lesgeven over sociaal maatschappelijk getinte ervaringsvelden.

Deze dag, Stresmetingsconcepten, steunt op een grondig onderzoek, zoals beschreven in haar boeken, maar wat vooral nuttig is dat zijn de vele empathisch opgebouwde raadgevingen om uit een stressvolle en blokkerende omgeving los te komen.

Uw vragen kunnen zeker aan bod komen omdat docente ruimte laat voor inbreng vanuit de deelnemersgroep.
Nicole Vandeweghe werkt ook in bedrijven om werkomstandigheden- onderzoek uit te voeren om de directie suggesties ter verbetering voor te leggen.

De deelnemers ontvangen het boek “Vreugdevol werken” en daarbij ook de les- powerpoint- afdrukken.(Auteursrechten docente)

Deze cursusdag MSB stressmetingsconcepten kan gevolgd te Wilrijk. De verkeersproblemen pakken we creatief aan, zonder file komt en gaat men: we starten om 13u30 tot 17uur: belegde broodjes, en dan verder vanaf 17u30 tot 19u30, met korte pauzes!
Vraag vrijblijvend meer informatie over dit thema.

Stressreductie komt het VEILIG WERKEN ten goede!
Met KMO p kost deze dag slechts 60% v d kostprijs. Erkenningsnummer = DV O 109 627

Startdatum

di 16/05/2017

Duur

1dag

PLAATS

Wilrijk

Kosten

€ 250

Print